2009. november 3., kedd

Itt is rég jártam

Azóta augusztus végén kiderült, hogy babát várok. Táppénzen üdülök itthon, és észvesztve szervezem az esküvőnket, ami november 14-én lesz.
Igazi kaland megfelelő ruhát találni, ha az ember kismama, ráadásul nem szeretne habostortának öltözni, vagy százezreket költeni a ruhára.
Aztán persze Murphy is elkezdett dolgozni, apu autójában először csak a víz csorgott el valahol, majd hosszas szervizelések után a hét végén egy apróbb robbanás kíséretében kilyukadt a motor. Az élet szép, személyi sérülés nem történt, csak nem tudom, lesz-e autó, ami elvigyen minket a házasságkötő teremig, de sebaj...
Ada a hét elején hólyaghurutos lett, élénkpiros vérpöttyökkel dekorálta a lakást, mehetünk az állatorvoshoz, mert miért is ne.
Közben készülünk a KRESZ-vizsgára, levelezésben vagyok az esküvői ebéd miatt, ruhapróbára járok, telefonálgatok a csokrom miatt. Nem unatkozom, az már biztos.

De most nem tudom elég élvezetesen leírni az esküvői előkészületeket, sem a babavárás örömeit. Majd ha egyszer véletlenül nagyon ráérek, megemlékezem minderről. Addig pedig türelem, kedves olvasók. :)

1 megjegyzés:

Bloggerina írta...

Szeretnék neked sok sikert kívánni a szervezkedéshez :D
És ezúton szeretném megköszönni a tartalmas kommentet. Lévén hogy te már jóval tapasztaltabb vagy nálam a pedagógia terén (is), szavaid megfontoltam és köszönöm, hogy megosztattad velem őket :)
Sikeres KRESZ-vizsgát és kellemes babavárást :)